(REUTERS)
Gimnàstica

La medallista olímpica Simone Biles dona el condol a les víctimes del seu germà

El germà de la gimnasta Biles-Thomas va ser arrestat la setmana passada acusat d'un assassinat a trets de tres persones a Cleveland (Estats Units) durant una festa el passat Cap d'Any

Actualitzat

La gimnasta nord-americana Simone Biles ha volgut expressar el seu dolor i donar el condol a les víctimes a través del seu compte de Twitter, després de la detenció del seu germà per un suposat assassinat.

"Em fa mal el cor per tots els implicats, especialment per les víctimes i les seves famílies. No hi ha res que pugui dir que pugui curar el mal a ningú, però vull expressar el meu sincer condol a tots els afectats per aquesta terrible tragèdia"

 

La gimnasta ha demanat respecte per la seva família.

Segones fonts policials, el 31 de desembre del 2018, al voltant de dos quarts de dotze de la matinada, un grup de persones van anar sense invitació a una celebració, cosa que va provocar una baralla que va acabar amb un tiroteig i la mort de tres joves, de 19, 21 i 23 anys. La policia en culpa el germà de Simon Biles, un soldat de l'Exèrcit nord-americà de 24 anys.
 

Biles és la gimnasta que més premis ha guanyat de la història dels Estats Units: campiona nacional cinc vegades, campiona olímpica a Rio 2016 i quatres vegades campiona del món.

 

ARXIVAT A:
Simone Biles
Anar al contingut