Els aficionats alemanys vestits de blanc al Camp Nou
Els aficionats alemanys vestits de blanc al Camp Nou (EFE)
Lliga Europa

La marea blanca alemanya assalta el Camp Nou

Els aficionats de l'Eintracht de Frankfurt han omplert les grades de l'estadi blaugrana i s'han superat de lluny les 5.000 entrades que tenia reservades el club alemany

Redacció Esport3Actualitzat

L'Eintracht de Frankfurt ha visitat el Camp Nou per primera vegada a la seva història. Els aficionats alemanys han fet un desplaçament massiu a Barcelona, que ha suposat la major quantitat de persones en un partit que no és una final. La capital catalana ho ha notat des d'aquest dimecres, quan milers de persones omplien els carrers del centre de la ciutat.

Hores abans del partit, els aficionats alemanys s'han desplaçat a peu conjuntament des de plaça Catalunya fins al Camp Nou. Tots els seguidors han anat vestits de blanc i la imatge ben segur quedarà per al record.

El Camp Nou ha presentat un aspecte pràcticament inèdit, amb una presència visitant més que notable. Abans de començar el partit, els seguidors alemanys han omplert les grades de l'estadi blaugrana i ha quedat demostrat que hi havia de llarg més de 5.000 aficionats, el nombre d'entrades que disposava en un principi l'Eintracht de Frankfurt.

Davant la situació, Enric Masip, adjunt de presidència del Barça, s'ha pronunciat a les xarxes socials.

Al final, nit tràgica per al Barça, el barcelonisme i el Camp Nou. La marea blanca d'aficionats alemanys ha indignat els seguidors blaugranes, que han marxat irats i demanant explicacions:

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut