Una imatge del duel català de la màxima categoria del futbol sala
Futbol sala

L'LNFS fa públic el calendari de la temporada 2018-19

El Barça Lassa començarà rebent el Ribera Navarra al Palau Blaugrana i l'Industrias Santa Coloma rebrà la complicada visita d'ElPozo Murcia

Actualitzat

La temporada 2018-19 de la màxima categoria del futbol sala estatal començarà el proper 15 de setembre. L'LNFS ha fet públic el calendari i el Barça Lassa començarà rebent el Ribera Navarra al Palau Blaugrana. L'Industrias Santa Coloma, per la seva banda, rebrà la complicada visita d'ElPozo Murcia i el vigent campió, el Movistar Inter, s'enfrontarà a Torrejón de Ardoz al Naturpellet Segovia.

El duel entre els dos equips catalans de la màxima categoria es viurà a la jornada 11, el 24 de novembre al Palau Blaugrana, i a la jornada 26, el 23 de març de 2019 a la pista de l'Industrias Santa Coloma.

Un total de 16 equips jugaran l'LNFS, entre els quals també destaquen els ascendits Antequera i Valdepeñas, que jugaran contra el Jaén i el Llevant, respectivament.

Un any més, el canal Esport3 retransmetrà en directe els partits més destacats de la jornada amb especial atenció als dos equips catalans, el Barça Lassa i l'Industrias Santa Coloma.

Anar al contingut