La lluita pel play-off continua molt oberta a Segona B

A Segona B, dels set equips catalans, aquesta jornada només ha guanyat el Lleida

Lluís CervellóActualitzat

La quarta posició, que dona accés al play-off, continua sent per al Cornellà. Un xut al pal de Fito Miranda hauria pogut valer tres punts, però els verds no van passar de l'empat al camp del cuer.

L'ensopegada la va aprofitar el Lleida, que va superar el València Mestalla i ara s'acosta a només tres punts del Cornellà. Dos gols de Juanto Ortuño en la primera mitja hora van deixar el partit ben encarrilat. Tot semblava sentenciat quan Javi López va fer el tercer al minut 78, però la reacció del filial valencianista, amb dos gols a les acaballes, va afegir una dosi de patiment.

Empatat amb el Lleida hi ha el Badalona, que va encaixar la segona derrota seguida i fa un pas enrere. L'Ebre va sorprendre al Municipal amb els gols d'Adri Cuevas i Mainz. El que va fer Néstor Querol al minut 74 no va ser suficient.

En la lluita a la part baixa, tot van ser empats, però amb gustos diferents. Pel Peralada significa la vuitena jornada seguida sense perdre, i estabilitzar-se en l'onzena posició. Pel Sabadell, és el 21è empat de la temporada. El gol d'Arturo podia donar els tres punts, però Roberto es va fer l'1 a 1 en pròpia porta. A l'Olot li queda curt el punt sumat a casa davant d'un rival directe, sobretot veient les ocasions que va malbaratar.

I pel Llagostera l'empat tampoc va ser positiu. Perquè Alain Eizmendi havia posat les coses de cara molt aviat. I perquè el gol del Penya Esportiva, a més d'arribar als últims minuts, deixa l'equip llagosterenc en zona de descens.