Lewis Hamilton, set vegades campió del món de Fórmula 1, lluita contra el racisme (Reuters)
Lewis Hamilton, set vegades campió del món de Fórmula 1, lluita contra el racisme (Reuters)
Fórmula 1

La lluita de Lewis Hamilton contra el racisme es materialitza en una comissió per promoure la diversitat racial

Hamilton crea una associació destinada a permetre un "canvi real, tangible i mesurable" basat en la seva pròpia experiència com a víctima del racisme

Redacció Esport3Actualitzat

Lewis Hamilton està involucrat més que mai en la lluita antiracial. El pilot britànic ha creat una comissió, en col·laboració amb la Reial Acadèmia d'Enginyeria, per promoure la diversitat racial a l'entorn de l'automobilisme.

Hamilton fa néixer aquesta associació destinada a permetre un "canvi real, tangible i mesurable" basat en la seva pròpia experiència com a víctima del racisme.

"Els nens em llançaven coses quan practicava amb els karts. També vaig ser increpat per alguns seguidors en un Gran Premi de 2007.  Això m'ha fet acostumar-me a la idea que ningú parlarà més fort que jo davant el racisme, perquè ningú sent ni comprèn la meva experiència personal",  ha explicat Hamilton en una entrevista a The Sunday Times.

 


El sis vegades campió de món de Fórmula 1 ha desvelat que "La Comissió Hamilton" estarà "dedicada a explorar com l'automobilisme es pot utilitzar com un vehicle per involucrar més joves d'origen negre en matèries com la ciència, la tecnologia, l'enginyeria i les matemàtiques "perquè trobin una feina en equips o en altres sectors".

"Espero que La Comissió Hamilton permeti un canvi real. Quan d'aquí 20 anys miri cap enrere, vull veure que l'esport que li va donar tantes oportunitats a un nen negre tímid i de classe treballadora de Stevenage es va tornar tan divers com el complex i multicultural món en què vivim."

Fa una setmana el nom del pilot britànic ja va estar en boca de tothom per la seva crítica a les corrides de toros:

 

 

ARXIVAT A:
Racisme
Anar al contingut