Barça

La llista de jugadors convocats per Valverde per viatjar al Japó

Ernesto Valverde ha convocat els 17 disponibles del primer equip i nou jugadors del Barça B per disputar la Rakuten Cup 2019

Actualitzat

El FC Barcelona posa rumb cap al Japó després de realitzar l'última sessió preparatòria a la Ciutat Esportiva Joan Gamper amb els disponibles del primer equip i vuit jugadors del Barça B.

Un cop finalitzat l'entrenament, el tècnic Ernesto Valverde ha fet pública la llista dels jugadors convocats per a la Rakuten Cup 2019 que es disputarà al Japó.

La convocatòria, doncs, la formen els 17 jugadors disponibles del primer equip i nou jugadors del Barça B: Ter Stegen, Neto, Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Todibo, O. Dembélé, Rafinha, Malcom, Lenglet, Griezmann, Jordi Alba, Aleñá, S. Roberto, F. De Jong i Umtiti, Iñaki Peña, Guillem, Araujo, O. Busquets, Monchu, Collado, Riqui Puig, Hiroki Abe i Carles Pérez.

Així doncs, aquests seran els 26 futbolistes que tindrà a disposició Valverde per disputar els dos primers partits de la pretemporada. Dimarts 23 contra el Chelsea a Tòquio i el dissabte 27 davant el Vissel Kobe a Kobe. Dos partits que tindran també una dosi emocional amb els retrobaments amb els exblaugranes Pedro Rodríguez (Chelsea), Andrés Iniesta, Villa i Samper (Vissel kobe).

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut