Xavi es queda, de moment, a Barcelona
Xavi es queda, de moment, a Barcelona (Reuters)
Barça

La llista de desitjos de Xavi

El tècnic blaugrana ja ha comunicat quins són els reforços prioritaris per a ell de cara a la temporada que ve

Xavi TorresActualitzat

El Barça ja té clara la llista d'objectius per reforçar la plantilla de la pròxima temporada, supeditada a la delicada situació econòmica del club i a les normes de contenció dictades per LaLiga, que deixa poc marge. Amb tot, Xavi, en consonància amb la direcció esportiva, ja té la seva llista de desitjos. El club ja té tancats algun dels objectius, a falta que es facin oficials, i en té avançats d'altres. Els vuit homes que vol el Barça són:

- FRANCK KESSIÉ. Migcampista ivorià. 25 anys. Acaba contracte amb el Milan i el Barça ja el té tancat. Arribarà a cost zero i aportarà to físic i arribada al mig del camp.  

Franc Kessié

- ANDREAS CHRISTENSEN. Central danès. 26 anys. Acaba contracte amb el Chelsea i, com Kessié, la seva arribada ja està tancada sense cost. Alternativa a l'eix de la defensa.  

Andreas Christensen

- ROBERT LEWANDOWSKI. Davanter polonès. 33 anys. El gran golejador al qual aspira el Barça. Li queda 1 any de contracte amb el Bayern de Munic. El mateix jugador ha començat a pressionar el seu club perquè li facilitin la sortida.

Robert Lewandowski

- RAPHINHA. Extrem brasiler. 25 anys. El Leeds United, que va salvar la permanència a la Premier en l'últim moment, es resisteix a deixar-lo marxar per menys de 55 milions d'euros.  

Raphinha

- JULES KOUNDÉ Central francès. 23 anys. Consolidat al Sevilla, té una clàusula de 80 milions d'euros i l'equip andalús ja va impedir a l'estiu passat la seva marxa al Tottenham per 60 milions.  

Abde i Koundé en el partit d'anada
Jules Koundé

- CÉSAR AZPILICUETA. Lateral dret navarrès. 32 anys. Acaba contracte amb el Chelsea però el club londinenc el pot renovar per una temporada. Confia que li facilitin la sortida després de 10 anys de bon servei.

César Azpilicueta

- MARCOS ALONSO. Lateral esquerre madrileny. 31 anys. Li queda un any de contracte amb el Chelsea i espera poder-ne marxar per una quantitat modesta. Fill de l'exjugador del Barça Marcos.

Marcos Alonso

- BERNARDO SILVA Mitjapunta portuguès. 27 anys. Una de les figures del Manchester City. Acaba contracte e 2025. Una de les perles de la llista, també seria dels més difícils de fitxar.

Bernardo Silva

  

 

La llista pot variar pels impediments que es pugui trobar el club durant les negociacions, o en funció de les sortides que hi hagi. Però les directrius estan clares.  

 

 

ARXIVAT A:
Xavi Hernández
Anar al contingut