Dos joves espectadors en un partit a Anglaterra (Reuters).
Dos joves espectadors en un partit a Anglaterra (Reuters)
Futbol

La Lliga vol convertir la jornada de futbol de Primera del 30 i 31 de desembre en una trobada familiar

Per primera vegada en la història del futbol espanyol, aquest any, els futbolistes no tindran vacances per Nadal. L'LFP vol que la jornada 17, l'última de l'any, tingui un caràcter totalment familiar, amb molts nens als estadis

Actualitzat

A la jornada 17 de la Lliga de Primera, que es disputarà entre el dimecres 30 i el dijous 31 de desembre, hi haurà "preus especials per a nens", ha confirmat el president de l'LFP, Javier Tebas. Aquesta acció forma part de la campanya #LaLigaNonStop per celebrar que, per primera vegada en la història del futbol espanyol, la competició no s'aturarà durant les vacances de Nadal.

L'objectiu de la Lliga és aprofitar les dates nadalenques per convertir la jornada en una "trobada familiar", amb la instal·lació de zones per a aficionats als voltants dels estadis, grans arbres de Nadal amb motius futbolístics i moltes activitats pensades per als més petits de la casa.

Part de la recaptació dels partits estarà "destinada a projectes solidaris", ha afirmat Tebas, que ha assenyalat que "és la primera vegada que es juga per Nadal, i volem que no sigui l'última".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut