Xavi amb Gavi durant un partit d'aquesta temporada
Xavi amb Gavi durant un partit d'aquesta temporada (EFE)
Barça

La Lliga torna a incloure Gavi com a jugador del Barça amb el dorsal 30

L'andalús torna a tenir fitxa del Juvenil A i recuperarà el número que lluïa abans d'ostentar el 6

Redacció Esport3Actualitzat

La Lliga ha tornat a incloure la fitxa de Gavi a la pàgina del Barça del web oficial de la competició cinc dies després que en fos eliminat. L'andalús, que torna a tenir fitxa del Juvenil A i a lluir el dorsal 30 --el clàssic del passat 19 de març va ser l'últim partit que va disputar amb el 6--, va veure com a principis de setmana passada el jutjat mercantil número 10 de Barcelona rebutjava la seva inscripció a la plantilla culer perquè es va realitzar fora de termini.

La situació actual és que no podrà ser reinscrit amb la primera plantilla fins que el club blaugrana rebaixi el límit salarial.

Fins aquesta tarda sorprenia que al web oficial de LaLiga, a la nòmina de centrecampistes del FC Barcelona hi apareguessin Marc Casadó i Pablo Torre, els dos amb fitxa i dorsal del filial, però no Gavi. A hores d'ara, la galeria ja mostra l'internacional: 

 

Gavi, amb fitxa del Juvenil A

El futbolista de Los Palacios y Villafranca, per tant, seguirà tenint fitxa del Juvenil A i no podrà ser inscrit fins que el Barça rebaixi el límit salarial.

Els serveis jurídics del club blaugrana tenen previst recórrer a l'Audiència Provincial de Barcelona, però de moment tot apunta que la perla culer haurà d'acabar la temporada amb el dorsal 30 a la samarreta.

A partir del 30 de juny, tornarà a ser jugador del primer equip, però no podrà ser inscrit en aquesta nova condició fins que el club aconsegueixi solucionar el seu excés de límit salarial i que la Lliga considera que s'ha d'alliberar de 200 milions en salaris de futbolistes.

 

Anar al contingut