Futbol

La Lliga ja té data per als primers tests a futbolistes: 28 d'abril

Les proves PCR es realitzaran a les instal·lacions dels clubs i són el pas previ al retorn als entrenaments

Francesc LatorreActualitzat

La Lliga s'ha reunit aquest dimecres a la tarda de manera telemàtica amb representants dels serveis mèdics d'un bon nombre d'equips del futbol professional espanyol. L'objectiu era continuar perfilant els protocols a seguir en el procés que ha de culminar amb la represa de la competició. I en aquesta trobada, segons ha pogut saber TV3, la Lliga ha informat que té la intenció de començar a fer tests PCR a les plantilles de Primera Divisió a partir del proper dimarts dia 28.

En aquest sentit, l'LFP demanarà als clubs una llista amb els noms dels jugadors i del cos tècnic per poder preparar les proves, encarregades a un laboratori privat. Els protocols de la Lliga estableixen que aquestes proves s'hauran d'anar repetir periòdicament mentre duri la fase de preparació i també abans dels partits.

Tot i que no és oficial, la data del 4 de maig apareix com una de les probables perquè els equips puguin reprendre les sessions preparatòries, respectant sempre les limitacions d'espai i personal que dictaminés la Lliga. L'LFP també parlava d'una concentració en hotel o ciutat esportiva de 15 dies abans de començar a competir. Ha transcendit que a moltes plantilles aquesta mesura no els acaba de convèncer. La Lliga podria escurçar-ho a una setmana.

ARXIVAT A:
Coronavirus
Anar al contingut