Girona i Barça encara no saben on jugaran el derbi català
Futbol

La Lliga inicia els tràmits legals per jugar el Girona-Barça a Miami

Javier Tebas ha anunciat aquest dijous que el partit entre Girona i Barça que es vol jugar a Miami ja està en mans d'"òrgans tercers" i no perd l'esperança que s'hi pugui jugar, tot i que Luis Rubiales ha assegurat que "ja és un tema del passat"

Actualitzat

A falta de dos mesos i mig per al partit de Lliga que ha d'enfrontar el Girona i el Barça, l'escenari on es jugarà segueix sent incert. Javier Tebas, president de la Lliga, ha assegurat que ja ha iniciat els tràmits legals per jugar el partit en territori nord-americà. Fa dues setmanes, el president de la FIFA, Gianni Infantino, va denegar el permís per jugar el partit als Estats Units.

"Ja hem iniciat els tràmits legals corresponents a les institucions on correspon", ha admès Tebas després de l'assemblea general extraordinària de la seva institució. A més, a afegit que ja s'imaginava haver de fer aquest pas per jugar el partit: "Ja sabíem que hauríem de reclamar-ho als tribunals".

Les declaracions de Tebas han estat una resposta a Luis Rubiales, que poc abans havia assegurat que el partit "ja és un tema del passat". El president de la Lliga ha dit que encara espera una resposta oficial per part de la federació i ha considerat que Rubiales "no està capacitat" per presidir la RFEF. 

 

Anar al contingut