Xavi amb Gavi durant un partit d'aquesta temporada
Xavi amb Gavi durant un partit d'aquesta temporada (EFE)
Barça

La Lliga elimina Gavi com a jugador del primer equip del Barça

Gavi torna a tenir fitxa del Juvenil A i no podrà ser inscrit fins que el club blaugrana rebaixi el límit salarial

Redacció Esport3Actualitzat

La Lliga ha retirat la fitxa del primer equip del Barça al migcampista andalús després que a principis de setmana el jutjat mercantil número 10 de Barcelona rebutgés la seva inscripció a la plantilla culer perquè es va realitzar fora de termini.

A la pàgina web oficial de LaLiga, a la nòmina de centrecampistes del FC Barcelona només hi ha Sergio Busquets, Pedri, Ferran Torres, Franck Kessie, Frenkie de Jong, Marc Casadó i Pablo Torre, els dos últims amb fitxa i dorsal del filial.

 

El futbolista de Los Palacios i Villafranca, per tant, seguirà tenint fitxa del Juvenil A i no podrà ser inscrit fins que el Barça rebaixi el límit salarial.

Els serveis jurídics del club blaugrana tenen previst recórrer a l'Audiència Provincial de Barcelona, però de moment tot apunta que la perla culer haurà d'acabar la temporada amb el dorsal 30 a la samarreta.

A partir del 30 de juny, tornarà a ser jugador del primer equip, però no podrà ser inscrit en aquesta nova condició fins que el club aconsegueixi solucionar el seu excés de límit salarial i que la Lliga considera que s'ha d'alliberar de 200 milions en salaris de futbolistes.

 

 

 

Anar al contingut