Càmera de televisió gravant en un camp de futbol
Càmera de televisió gravant en un camp de futbol
Futbol

La Lliga detalla les restriccions dels mitjans de comunicació a l'hora d'accedir als estadis

Redacció Esport3Actualitzat

De mica en mica es van sabent els detalls de com serà la "nova normalitat" a la Lliga ara que falta menys d'una setmana per a la represa de la competició. Segons avança l'agència EFE, un màxim de quatre televisions sense drets, vuit fotògrafs, cinc ràdios i sis periodistes de premsa escrita seran els únics que podran accedir als estadis per informar sobre els partits de la màxima competició estatal.

La Lliga, en el seu protocol, preveu que, a banda d'aquests professionals, només hi podrà haver dos directors de comunicació, quatre persones dels mitjans del club, quatre de la televisió oficial de l'equip, sis membres de seguretat, quatre d'assistència als mitjans i una persona d'assistència de la Lliga. En total, 44 persones sense comptar jugadors, cossos tècnics ni àrbitres.

Aquestes restriccions han provocat el rebuig entre els professionals de la informació que consideren que els espais que hi ha en un estadi sense aficionats permetrien mantenir la distància de seguretat i les mesures sanitàries necessàries per garantir la seguretat per a periodistes, càmeres de televisió, fotògrafs, locutors i tots els professionals dels mitjans que habitualment donen cobertura als partits de la Lliga. 

 

Anar al contingut