Vinícius abans de començar el partit contra l'Atlètic (Reuters)
Vinícius abans de començar el partit contra l'Atlètic (Reuters)
Madrid

La Lliga desvela els més de 20 càntics violents en el derbi Atlètic-Madrid

El més perjudicat per l'afició "colchonera" va ser Vinícius. La denúncia de la Lliga inclou insults al brasiler: "Ets un mico"

"Ets un mico, Vinícius, ets un mico" o "Madridistes, fills de puta". Aquestes són alguns dels insults que la Lliga va recollir durant l'últim derbi entre l'Atlètic de Madrid i el Madrid. En la denúncia enviada per la Lliga al Comitè de Competició i la Comissió Antiviolència es relaten fins a 24 càntics violents. El més malparat va ser el davanter brasiler del Reial Madrid.

Així, en l'informe elaborat per la Lliga, hi ha un parell de moments, en els minuts 12 i 42, que el jugador madridista va sentir com, des de la grada, li cridaven "Vinícius, more't". Alguns aficionats de l'Atlètic també van dirigir càntics cap al porter rival, Thibaut Courtois: "Això no és un porter, és una puta de cabaret".

 

La Lliga també fa referència al llançament d'objectes al terreny de joc. En l'escrit, però, es posa un especial èmfasi en la condemna que va fer l'Atlètic de Madrid, uns dies després, de tots aquests "càntics inadmissibles per part d'una minoria d'aficionats".

Anar al contingut