Gerard Piqué va rebre insults durant el derbi de Copa contra l'Espanyol (EFE)
Gerard Piqué felicita els jugadors de l'Espanyol després del derbi de Copa a Cornellà - el Prat (EFE)
Copa del Rei

La Lliga denuncia insults contra el Barça i Piqué en el derbi de Copa contra l'Espanyol

L'informe de la Lliga va registrar en onze ocasions el crit de "Puta Barça, puta Barça, eh, eh" i, en els minuts 24 i 76, l'objectiu dels insults va ser el central blaugrana i de la selecció espanyola: "Piqué, cabrón, Shakira tiene rabo, tu hijo es de Wakaso y tú eres maricón"

Actualitzat

La Lliga de Futbol Professional ha denunciat davant el Comitè de Competició de la Federació Espanyola de Futbol i la Comissió Antiviolència els insults proferits contra el FC Barcelona i Gerard Piqué durant el partit d'anada dels quarts de final de la Copa del Rei disputat dimecres passat al camp de l'Espanyol.
   
Durant el duel, que va acabar amb victòria local per 1-0, l'informe de la Lliga va registrar en onze ocasions el crit de "Puta Barça, puta Barça, eh, eh" al sector Gol Cornellà d'integrants de la graderia Canito. En els minuts 24 i 76, l'objectiu dels insults va ser el central blaugrana i de la selecció espanyola: "Piqué, cabrón, Shakira tiene rabo, tu hijo es de Wakaso y tú eres maricón".   

La Lliga afegeix que "en diversos moments, i després de diversos d'aquests càntics reproduïts anteriorment, el club local va emetre un missatge per megafonia sol·licitant als aficionats que no realitzessin càntics ofensius cap als jugadors o l'equip rival" i que "la resta d'aficionats de l'estadi van tenir en tot moment un adequat comportament durant el transcurs del partit".   

Cada setmana, la Lliga remet un escrit de denúncia al Comitè de Competició de la Federació Espanyola i a la Comissió Antiviolència amb aquells càntics que es produeixen en els partits de futbol que incitin a la violència o tinguin un contingut insultant o intolerant. "Aquests càntics apareixen recollits com a comportaments prohibits i, per tant, sancionables, tant en el Codi de Disciplina Esportiva de la RFEF com en la legislació contra la violència, el racisme, la xenofòbia i la intolerància en l'esport", explica.

Anar al contingut