Griezmann va ser rebut de forma hostil per un sector d'aficionats de l'Atlètic de Madrid en el seu retorn al Wanda Metropolitano (EFE)
Futbol

La Lliga denuncia els càntics ofensius contra Griezmann al Wanda Metropolitano

"Griezmann, muérete, Griezmann, muérete" i "Olélé, olalá, ser del Barça es ser un subnormal", els crits denunciats en l'escrit presentat al Comitè de Competició de la Federació Espanyola de Futbol i a la Comissió Antiviolència

Actualitzat

La Lliga de Futbol Professional ha presentat aquest dimarts la denúncia al Comitè de Competició de la Federació Espanyola de Futbol i a la Comissió Antiviolència pels càntics ofensius que va rebre Antoine Griezmann durant el partit contra l'Atlètic de Madrid al Wanda Metropolitano.

En el seu escrit, la Lliga detalla els minuts i el contingut exacte dels càntics que van proferir uns 2.000 aficionats ubicats a la grada baixa del fons sud dirigits a l'exjugador francès de l'Atlètic de Madrid en el seu retorn amb la samarreta del Barça.

En el minut 7, durant cinc segons i de forma coral, van corejar "Olélé, olalá, ser del Barça es ser un subnormal".

Abans de l'inici de la segona part, el mateix sector d'aficionats va cridar de forma unànime durant uns 20 segons "Griezmann, muérete, Griezmann, muérete", un càntic que es va repetir en els minuts 59, 60 i 68 del partit. I en el minut 72, es va cridar des del mateix sector d'aficionats "Barça, Barça, mierda".

Per últim, la Lliga també va denunciar el llançament d'un paraigua al terreny de joc en el minut 86 mentre els jugadors del Barça celebraven el gol de Messi, un fet que Mateu Lahoz va recollir a l'acta arbitral.

Anar al contingut