Barça

La Lliga de Futbol denuncia càntics contra el Barça i Neymar en el partit a casa del Màlaga

El Comitè de Competició de la Federació Espanyola de Futbol i la Comissió Antiviolència estudien l'escrit que els ha presentat la Lliga per determinar si corresponen sancions a aquests fets
Neymar reacciona durant el partit a Màlaga (Reuters)

Neymar reacciona durant el partit a Màlaga (Reuters)

La Lliga de Futbol Professional ha denunciat davant del Comitè de Competició de la Federació Espanyol a de Futbol i la Comissió Antiviolència els càntics ofensius contra el FC Barcelona i Neymar que es van sentir dissabte passat a l'estadi de La Rosaleda en el partit que els blaugrana van perdre contra el Màlaga per 2 a 0.

L'escrit de La Lliga explica que en el minut 22 uns 400 aficionats locals, ubicats a la part de l'estadi on es situen les penyes "Frente Bokeron" i "Malaka Hinchas", van entonar de forma coordinada durant uns 10 segons "Lolololo, lolololo, Barça, Barça, Mierda" seguint la música de l'himne del FC Barcelona. El càntic va ser acompanyat amb un timbal.

Neymar va ser l'altra víctima dels càntics d'alguns aficionats locals. En el minut 65, després de veure la segona targeta groga, el públic de diverses zones de l'estadi del Màlaga va començar a cantar "Tonto, tonto" durant 10 segons.

NOTÍCIES RELACIONADES