El Bruges haurà d'esperar per saber si acaba sent el campió de la lliga belga
El Bruges haurà d'esperar per saber si acaba sent el campió de la lliga belga
Futbol internacional

La lliga belga atura la decisió de donar per acabada la temporada amb el Bruges com a campió

Després que la UEFA amenacés de deixar sense competicions europees els equips belgues la temporada que ve per haver pres la decisió de manera unilateral, la Federació de Futbol de Bèlgica ha fet marxa enrere

RedaccióActualitzat

La Pro League belga ha fet marxa enrere i ha aturat la decisió de donar per acabada la temporada amb el Bruges com a campió de lliga. Finalment, els 24 clubs professionals del país han decidit en assemblea que ho tornaran a debatre en els pròxims 15 dies.

Després que la UEFA amenacés de deixar sense competicions europees els equips belgues la temporada que ve per haver pres la decisió de manera unilateral, la Federació de Futbol de Bèlgica va iniciar converses amb l'organisme que regeix el futbol europeu per intentar arribar a un acord.

Si la lliga belga no es reprèn, el Bruges serà proclamat campió. Tot i això, el president de la UEFA Aleksander Ceferin, creu que donar per acabats els campionats "no és el camí, la solidaritat no és alguna cosa en una sola direcció, no es pot demanar ajuda i després prendre per compte propi la decisió que sigui".

ARXIVAT A:
Coronavirus
Anar al contingut