DAKAR

La lliçó de professionalitat de Gerard Farrés que li fa perdre el Dakar

Ha reduït el ritme en els últims quilòmetres per permetre la victòria al seu cap de files, Austin Jones

Actualitzat

No ha estat un dia fàcil per a Gerard Farrés, però ell ho tenia clar des que es va posar líder en la penúltima etapa. Havia pogut participar en aquest Dakar gràcies al seu cap de files, el nord-americà Austin Jones, i en l'última etapa havia de regalar el calaix més alt del podi al seu mentor.

En l'últim punt de control era el virtual campió però ha deixat de prémer l'accelerador per regalar el triomf a Austin Jones. En la categoria de buguis finalment Gerard Farrés ha estat segon i un altre català, Oriol Mena, tercer.

Elegant fins i tot en la derrota més dura, Farrés no ha volgut confirmar que el destí de la carrera estava marcat abans de la sortida:

"Hem tingut un problema en l'últim quilòmetre, que hem intentant solucionar al més aviat possible. El nostre objectiu era treballar per a l'equip. Estic molt emocionat per tornar al podi després de diversos anys durs."

Aquest resultat de Farrés, que ja va aconseguir un podi en motos amb l'equip Himoinsa (3r el 2017) i un segon lloc amb l'equip Monster Energy el 2019, suposa la seva tercera visita al podi del Dakar, sens dubte el més amarg de la seva carrera, amb el qual iguala la seva millor actuació en la cita àrab.

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut