La lliçó de Klopp a un jugador juvenil
La lliçó de Klopp a un jugador juvenil
Futbol internacional

La lliçó de Klopp a un jugador juvenil

Redacció Esport 3Actualitzat
Jürgen Klopp, entrenador del Liverpool

Ensenyar humilitat en el futbol es fa especialment difícil quan un jugador jove triomfa en un gran equip. Lluitar per conservar-la sembla ser la lluita particular de Jürgen Klopp. Almenys, això és el que ha explicat el jugador del Zenit Dejan Lovren, en una entrevista al web oficial del Zenit

Segons Lovren, una vegada, un jugador juvenil es va presentar a entrenar conduint un Mercedes i lluint un Rolex al canell. La conversa entre el jugador -Lovren no desvela qui és- i l'entrenador va anar així:

-En quin cotxe has vingut?

-En un Mercedes.

-Què portes al canell?

-Un Rolex.

-Quants partits has jugat amb el primer equip?

-Cap.

I Lovren remata: "L'endemà es va presentar sense rellotge i conduint un cotxe normal".

Sobre les lliçons que han d'aprendre els jugadors més joves, Lovren també recorda en l'entrevista el cop que Ibrahimovic li va dir a un altre jugador jove que no es posés guants per jugar un partit, que se'ls tragués per semblar més intimidatori:

"Les generacions més joves han d'assimilar el que els més grans hem après amb l'experiència. En el futbol modern, ja no hi ha jugadors joves que els facin netejar les botes o portar l'aigua, perquè ja hi ha gent que s'encarrega d'això. Els joves haurien d'aprendre-ho tot del futbol com més aviat millor, com funciona tot per dins".

 

NOTÍCIES RELACIONADES

Anar al contingut