Xavi Hernández
Xavi Hernández es desespera en el partit contra l'Elx fent indicacions al seus jugadors
Barça

La llegenda del Reial Madrid que a Xavi li hauria agradat entrenar

L'entrenador del Barça respon a les preguntes dels aficionats el dia del seu aniversari

Redacció Esport3Actualitzat

Xavi Hernández ha estat el protagonista de la secció "90 seconds challenge", en què jugadors i membres del cos tècnic responen a preguntes d'aficionats en noranta segons, amb la finalitat de contestar-ne tantes com puguin.

En aquesta petita entrevista, el tècnic blaugrana ha deixat respostes sorprenents, com la de quina llegenda li hauria agradat entrenar. L'egarenc s'ha decantat per l'exjugador i exentrenador del Reial Madrid, el francès Zinedine Zidane, contra qui es va enfrontar com a jugador en més d'una ocasió als clàssics entre el Barça i el Reial Madrid.

El millor jugador contra qui s'ha enfrontat duia la mateixa samarreta, Ronaldo Nazario, i el gol que més recorda és l'1-0 que va fer contra el club blanc al Camp Nou, quan els culers van guanyar per 5 a 0 els merengues, la temporada 2010-2011.

A més, ha dit que la millor temporada de la seva carrera com a jugador va ser la de 2008-2009, en què va aconseguir el triplet amb Guardiola d'entrenador i que el seu millor amic al vestidor com a jugador era Sergio Busquets, amb qui va aixecar la seva tercera Champions al millor estadi -a banda del Camp Nou, ha dit- Wembley.

Finalment, ha comentat que la visió de joc és la qualitat més important per a un migcampista i que el seu millor moment a l'Al-Sadd han estat els títols assolits.

ARXIVAT A:
Xavi Hernández
Anar al contingut