Chiellini i Buffon han renovat amb la Juventus per una temporada (@juventusfc)
Futbol internacional

La Juventus renova els veterans Buffon i Chiellini per una temporada

El porter italià, de 42 anys, i el central, que en farà 36 a l'agost, seguiran jugant a la "Vecchia Signora" fins al 30 de juny del 2021

Redacció Esport3Actualitzat

La Juventus ha anunciat aquest dilluns la renovació per una temporada de Gianluigi Buffon i Giorgio Chiellini. Els dos il·lustres veterans continuaran d'aquesta manera jugant un any més a la Juve, fins al 30 de juny del 2021.

El cas de Buffon és un exemple de longevitat poc freqüent en el futbol professional. El porter italià té 42 anys i, per tant, quan acabi el seu actual contracte, en tindrà 43. Després de marxar al PSG, Buffon va tornar a la Juve acceptant el seu rol de suplent del polonès Szcesny i ha disputat 13 partits, igualant Paolo Maldini com a jugador amb més partits disputats a la història de la Serie A, amb 647.

Per la seva banda, Chiellini, de 35 anys, també ha renovat per una temporada tot i la greu lesió que va patir al genoll a l'inici del curs i que el va obligar a passar pel quiròfan. El central italià, que a l'agost farà 36 anys, complirà la setzena temporada consecutiva a la "Vecchia Signora".

Anar al contingut