La Juve presentarà Cristiano Ronaldo dilluns
Futbol

La Juventus presentarà Cristiano Ronaldo aquest dilluns a l'Allianz Stadium de Torí

El portuguès aterrarà previsiblement a primera hora de dilluns a l'aeroport de Torí Caselle, on es preveu una multitudinària recepció, i se sotmetrà al reconeixement mèdic previ a la firma del seu contracte

Actualitzat

La Juventus presentarà el portuguès Cristiano Ronaldo, fitxat per 112 milions d'euros procedent del Reial Madrid, el dilluns 16 de juliol a les 18.30, local a l'Allianz Stadium de Torí. Cristiano Ronaldo oferirà aquella mateixa tarda la seva primera roda de premsa com a jugador de la Juventus, segons ha informat el conjunt torinès en un comunicat.

El portuguès aterrarà previsiblement a primera hora de dilluns a l'aeroport de Torí Caselle, on es preveu una multitudinària recepció, i se sotmetrà al reconeixement mèdic previ a la firma del seu contracte.

Ronaldo s'ha convertit en el fitxatge més car de la història del futbol italià, on ha firmat un contracte per a les pròximes quatre temporades a canvi de 31 milions d'euros per any.

El fitxatge del portuguès pels torinesos ha desencadenat l'eufòria de l'afició "bianconera" i ja s'han venut milers de samarretes amb el número 7. En les primeres hores successives a l'anunci oficial del fitxatge, la botiga digital del Juventus va estar fora de servei a causa de l'enorme petició de samarretes.

Anar al contingut