Frenkie de Jong s'ha entrenat i haurà de decidir si està en condicions de jugar (Reuters)
Lliga de Campions

La Juventus i l'Ajax es juguen l'accés a semifinals de la Champions amb el dubte de De Jong

El migcampista holandès s'ha entrenat i el seu tècnic, Erik ten Hag, ha avançat que serà el mateix jugador qui prengui la decisió

Actualitzat

Aquest dimarts es decidirà un altre semifinalista de la Champions. Sortirà del partit que jugaran a Torí la Juventus i l'Ajax. L'equip italià surt com a favorit després de l'empat a 1 del partit d'anada a Amsterdam. De totes maneres, el tècnic dels "bianconeri", Massimiliano Allegri, té les baixes de dos jugadors importants, Giorgio Chiellini i Mario Mandzukic. L'italià té problemes en un bessó, mentre que el croata arrossega molèsties en un genoll. Per contra, torna a l'equip Douglas Costa, absent en l'últim partit de lliga.

Allegri confia superar l'eliminatòria i confia, sobretot, en Cristiano Ronaldo, tot i que ha avisat que el conjunt holandès no té res a veure amb l'Atlètic de Madrid.

"Veig un partit contra un equip diferent de l'Atlètic de Madrid. Demà, el resultat de l'anada no compta. Hem de jugar amb la mateixa intensitat que contra l'Atlètic de Madrid. Hem de tenir molt respecte a l'Ajax a l'hora de defensa i estar inspirats i precisos en la manera de jugar."

L'Ajax és conscient que el paper de favorit el té el rival, però els jugadors confien repetir la proesa del Bernabéu, on van guanyar per 1 a 4 per eliminar el Reial Madrid. El tècnic Erik ten Hag no podrà comptar amb el lateral esquerra titular, Nicolas Tagliafico, baixa per acumulació de targetes. El gran dubte és saber si Frenkie de Jong, una de les estrelles de l'equip i futur jugador del Barça, serà a l'onze inicial, després que dissabte es va retirar en el partit de lliga contra l'Excelsior amb molèsties en una cuixa. El migcampista s'ha entrenat i Ten Hag ha dit que serà el mateix jugador qui prengui la decisió.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut