Gonzalo Higuaín celebra el seu gol, el segon de la Juve (Reuters)

La Juventus goleja el Chievo Verona (3-0) abans d'enfrontar-se amb el Barça

L'equip torinès ha reservat jugadors de cara al duel de dimarts al Camp Nou. Dybala hi arriba en forma: cinc gols en tres jornades de Lliga

La Juventus, primer rival del Barça a la Lliga de Campions, ha superat amb un plàcid triomf el seu partit a la Sèrie A davant el Chievo Verona (3-0). Massimo Allegri, tècnic de l'equip torinès, ha reservat alguns titulars pensant en el partit de dimarts al Camp Nou.

Hetemaj, en pròpia porta, ha marcat el primer gol de la Juventus als 17 minuts. Però la Juve no ha respirat tranquil·la fins a la segona meitat, quan Gonzalo Higuaín (58') ha establert el 2-0. Paulo Dybala, un dels fixos que han començat a la banqueta, ha arrodonit el marcador en el minut 83 per establir la seva cinquena diana en només tres jornades. La Vecchia Signora arribarà a Barcelona amb ple de punts a la Sèrie A, 9 de 9. L'única preocupació d'Allegri és si Mario Mandzukic podrà jugar, ja que avui, tocat, ha estat substituït en els minuts finals.