Pirlo
Andrea Pirlo, en una imatge com a jugador de la Juventus
Champions

La Juventus destitueix Maurizio Sarri i nomena Andrea Pirlo com a nou tècnic

L'afició de la Juventus reclamava Zinedine Zidane com a substitut de Sarri, però Pirlo s'ha imposat a candidats com Pochettino, Simone Inzaghi o Allegri

Redacció Esport3Actualitzat

Andrea Pirlo és el nou entrenador de la Juventus, segons ha anunciat el club torinès aquest vespre en un comunicat. Pirlo ja havia estat contractat per la "vecchia signora" per dirigir l'equip sub23, però la directiva piemontesa l'ha ascendit abans que comencés la temporada "perquè té les eines adients per conduir, des del primer dia, una alineació amb experiència i talent cap a nous èxits". Pirlo, que va vestir durant quatre campanyes la samarreta bianconera, ha firmat fins el 2022.

La Juventus ha destituït aquest migdia el seu entrenador, el toscà Maurizio Sarri, després de l'eliminació de la vecchia signora als vuitens de final de la Lliga de Campions. De res li haurà servit a Sarri guanyar l'scudetto en el seu primer any a Torí. Després del partit d'ahir, en declaracions a Sky Italia, el president de la Juventus, Andrea Agnelli, ja va ser prou explícit: "la Juventus té uns objectius, i s'han de complir". L'extècnic del Nàpols, mentrestant, esperava no ser jutjat només pel resultat d'ahir.

La incertesa sobre la continuïtat de Zinédine Zidane a la banqueta del Reial Madrid, també després de l'eliminació europea, havia disparat els rumors sobre la contractació del marsellès com a nou tècnic de la Juve. Zidane va militar al club piemontès cinc temporades com a jugador, del 1996 al 2001. També es considerava el retorn de Massimiliano Allegri, que va dirigir la Juventus durant cinc temporades i la va classificar per dues finals de Champions. Els noms de Mauricio Pochettino i Simone Inzaghi, actual tècnic de la Lazio, també havien estat esmentats per la premsa transalpina.

 

 

Anar al contingut