Dybala celebra el gol de la victòria de la Juventus a Old Trafford (EFE)

La Juventus assalta Old Trafford i va llançada cap els vuitens de final (0-1)

El Manchester United de Mourinho s'ha vist clarament dominat pel conjunt de Cristiano Ronaldo, que s'ha imposat amb un gol de Dybala

Imma PedemonteActualitzat

La Juventus, líder del grup H amb dues victòries, ha arribat amb força al camp del Manchester United. Cristiano Ronaldo ha tornat al camp on va triomfar, Old Trafford, i després d'una bona ocasió de Pogba per als locals, seva ha estat la jugada amb què s'ha iniciat el primer gol del partit. El portuguès ha posat la pilota al cor de l'àrea i, després que Cuadrado no ha pogut rematar, ha estat Dybala qui ha marcat sense oposició.

L'equip de Torí ha dominat durant tota la primera part, i, de fet, Cancelo ha tingut el 0 a 2 en el minut 22, que ha impedit De Gea, mentre que el United no aconseguia inquietar Szczesny. El porter del Manchester també ha estat protagonista en el minut 38, quan ha fet una doble aturada, primer a Cristiano Ronaldo i després a Matuidi.

En el segon temps, l'equip de Mourinho no reaccionava i les accions sobre De Gea han sovintejat. Cristiano Ronaldo, Matuidi, Dybala. Pjanic.....tots buscaven porteria. No ha estat fins al minut 75 que Pogba ha tingut l'ocasió més clara per al United. La pilota ha topat amb el pal.

Martial ha tingut una de les últimes oportunitats del Manchester, però el xut ha estat massa tou i l'equip anglès ha marxat amb la cua entre cames. La Juve ha imposat el seu ritme de principi a final i ja suma 9 punts en tres partits. Cent per cent d'efectivitat.