Chumi, en el partit de la discòrdia
Chumi, en el partit de la discòrdia
Copa

La jutgessa única de Competició obre un procediment disciplinari pel "cas Chumi"

Carmen Pérez ha decidit obrir un procediment disciplinari contra el club blaugrana i el futbolista, que haurien comès una infracció de la norma esportiva general, després d'una nova denúncia presentada pel Llevant

Actualitzat

El Llevant ha presentat un nou recurs al Comitè de Competició de la Federació Espanyola de Futbol per la suposada alineació indeguda del jugador del Barça Juan Brandáriz "Chumi" en el partit d'anada dels vuitens de final de la Copa al Ciutat de València. Els granotes s'emparen en el concepte de "trencament de sanció" i la jutgessa Carmen Pérez ha decidit obrir un procediment disciplinari contra el club blaugrana i el futbolista, que haurien comès una infracció de la norma esportiva general.

Aquesta denúncia és diferent de la presentada en el seu dia pel Llevant per una possible alineació indeguda de Chumi, que tant la jutgessa de Competició com el Comitè d'Apel·lació van rebutjar per haver arribat fora de termini. En aquest cas, la jutgessa ha acordat incoar un procediment disciplinari i l'ha traslladat a les parts, que tindran dret a presentar les seves al·legacions.

Dimecres, el Tribunal Administratiu de l'Esport va desestimar l'últim recurs del Llevant, que demanava la suspensió cautelar de la Copa.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut