Florentino, en una imatge recent
Florentino Pérez, en una imatge recent (EFE)
Cas Negreira

El jutjat rebutja la personació del CSD en el cas Negreira i admet l'acusació del Madrid

El jutjat ha rebutjat la personació com a acusació particular o popular del Consell Superior d'Esports

Redacció Esport3Actualitzat

El jutjat d'instrucció 1 de Barcelona ha resolt diverses peticions de personació en el cas Negreira. La magistrada ha resolt no admetre les personacions del CSD i sí admetre la del Reial Madrid. D'aquesta manera, el club blanc podrà demostrar que ha estat directament afectat pels delictes que s'investiguen.

El jutjat d'instrucció 1 de Barcelona ha descartat la personació del Consell Superior d'Esports, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) en un comunicat.

La jutgessa justifica l'exclusió del CSD amb l'argument que "els organismes públics, pertanyin al sector que pertanyin, no poden exercir l'acció popular, llevat que hi hagi habilitació legal expressa".

El Barça, que també ha demanat presentar-se com a acusació en el cas Negreira, està investigat com a persona jurídica a la causa pels pagaments a l'exvicepresident del Comitè Tècnic d'Àrbitres (CTA) José María Enríquez Negreira. També estan investigats el mateix Negreira, els expresidents blaugranes Sandro Rosell i Josep Maria Bartomeu, els exdirectius del club Òscar Grau i Albert Soler i l'empresa de Negreira DASNIL 95 SL.

 

 

 

ARXIVAT A:
CAS NEGREIRA
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut