Gavi durant l'escalfament el dia del clàssic
Gavi durant l'escalfament el dia del clàssic
Barça

La justícia desestima definitivament el recurs per Gavi

La cautelar queda suspesa perquè el Barça va presentar la demanda un dia massa tard. Per LaLiga, Gavi té fitxa del juvenil i queda lliure a final de temporada

La justícia ha desestimat definitivament el recurs per Gavi en considerar que la demanda del Barça va ser entregada fora de termini. Per tant, haurà de ser inscrit, novament, com a jugador del juvenil, ja que sobrepassa el límit salarial amb la seva fitxa al primer equip.

La mesura cautelar va obligar LaLiga a inscriure Gavi després de la seva renovació.

Des del club blaugrana argumentaven que "no s'havia presentat fora de termini" i per això el Barça va presentar recurs de revisió al jutjat perquè, segons el seu parer, les mesures cautelars continuaven vigents.

El Barça no es rendeix

El Barça, per la seva banda, no renuncia a la plaça de Gavi i segueix defensant que es va presentar el recurs dins del termini reglamentari. Ara, el club blaugrana anirà a l'Audiència Provincial, on té 20 dies per presentar un recurs d'apel·lació.

L'interès del club blaugrana per guanyar el cas rau, també, en el fet que, en no disposar de fitxa del primer equip i comptar com a juvenil, Gavi queda lliure a final de temporada. L'andalús, però, ja està percebent les quantitats del seu nou contracte i el club el dona per renovat, després que allargués el seu contracte fins el 2026. Amb tot, haurà de regularitzar la seva situació amb LaLiga de cara a la temporada que ve.

Anar al contingut