Joel Embiid i James Harden, en un de les jugades del Sixers-Nuggets (Reuters)

La jugada més surrealista de l'any a l'NBA: s'aixeca de la banqueta i roba una pilota

James Harden va protagonitzar una de les jugades més còmiques dels últims temps aixecant-se de la banqueta, entrant al camp i tallant una passada

James Harden és un jugador especial. I no només perquè és un dels millors de l'NBA, sinó també perquè té sortides que deixen bocabadats, fins i tot, els seus companys.

En el partit que van disputar aquest dissabte els Sixers i els Nuggets, el base dels de Philadelphia va inventar-se una nova forma de defensar. Quan faltaven poc més de dos minuts per acabar el tercer quart, Harden estava assegut a la banqueta quan, de cop, es va aixecar i va tallar una passada.

La pilota va acabar a les mans del seu company Georges Niang, però els àrbitres van aturar el joc i van assenyalar una falta tècnica perquè els Sixers només tenien quatre jugadors sobre la pista.

El base de la franquícia de Pennsilvània hauria d'haver estat al camp, ja que formava part dels cinc jugadors que disputaven el partit, però es va despistar i es va quedar a la banqueta.

Embiid li guanya la partida a Jokic

A banda de la jugada, el partit va ser un autèntic espectacle. Harden va anotar 17 punts, va repartir 13 assistències i va capturar quatre rebots, però l'autèntic protagonista va ser Joal Embiid.

El camerunès va acabar amb uns números estratosfèrics de 47 punts i 18 rebots, guanyant-li el duel particular a l'actual MVP de la lliga, Nikola Jokic.

El serbi, que va tancar el duel amb uns notables 24 punts, nou assistències i vuit rebots, no va poder evitar la derrota del seu equip per 126 a 119.