Lewandowski i Gnabry, celebrant un dels gols contra el Bochum
Lewandowski i Gnabry celebrant un dels gols contra el Bochum
futbol internacional

La jornada de futbol internacional | Lewandowski suma 19 partits seguits marcant

EL Bayern ha golejat per 7-0 el modest VfL Bochum 1848 a la Bundesliga

El Bayern de Munic no aixeca el peu de l'accelerador amb un Lewandowski de rècord i ha golejat per 7 a 0 el modest VfL Bochum 1848 a la Bundesliga. El davanter polonès ha fet un gol i suma 19 partits consecutius marcant. El rècord de Messi amb el Barça són 10 partits seguits, i el de Cristiano són 12 amb el Reial Madrid. Lewandowski ha marcat en tots els partits des de l'11 de febrer. El davanter del Bayern és a un partit d'igualar Gerd Müller en partits consecutius marcant en la Bundesliga (16).

El City empata a casa contra el Southampton

El City ha empatat a zero casa contra el Southampton en un altre partit gris dels de Manchester. L'àrbitre ha rectificat un penal que havia xiulat prèviament a favor del Southampton en el minut 60. En el tram final del partit, l'àrbitre ha anul·lat un gol de Sterling per un fora de joc molt just. Graelish ha estat un dels pocs jugadors destacats en el conjunt de Guardiola. Els citizens han sumat una derrota i un empat en cinc partits.

El Liverpool recupera una gran versió contra el Crystal Palace

El Liverpool ha recuperat una de les seves millors versions i ha superat per 3 gols a 0 el Crystal Palace. Mané ha obert el marcador en el minut 43 en una córner, Salah ha fet el segon en el minut 78 i Keita ha tancat el partit amb un golàs en el minut 89.

Un golàs d'Odegaard dona la victòria a l'Arsenal

L'Arsenal ha superat per la mínima el Burnley a domicili (0-1) amb un golàs de falta directe de l'exmadridista Odegaard. Els "gunners" sumen la segona victòria consecutiva després d'un mal inici en què van encaixar tres derrotes seguides.