Hoquei Patins

La jerarquia i la pala d'Eloi Mitjans, del Calafell, lideren el Top3 de la 28a jornada de l'OK Lliga

Sergi Miras (Caldes) entra fins a la cuina del Liceo, la potència de Xavi Crespo (Vendrell) i la pala d'Eloi Mitjans, entre els millors gols de la 28a jornada

Joan FerranActualitzat

L'OK Lliga arriba al seu final i amb coses per decidir. Comencem el Top 3 de la 28a jornada amb la jugada de Sergi Miras, del Caldes. El Liceo té la millor defensa del campionat i no és fàcil entrar fins a la cuina. I això és el que va fer el jugador vallesà per marcar el segon del seu equip. El Liceo, però, es va emportar la victòria per 2 a 3 i va endarrerir el títol de Lliga per al Barça. Els blaugranes van golejar el Vic (12-2).

Amb el número 2, la potència de Xavi Crespo, del Vendrell. Roba la bola en defensa, surt per la tanca i aguanta el 2 contra 1 per deixar l'assistència a Emanuel Necchi, que no perdona. Un gol de força i convicció, que no va evitar la derrota contra el Calafell (5-3) en el derbi del Baix Penedès.

I amb el número 1, el gran protagonista del derbi: Eloi Mitjans. El jugador del Calafell es va carregar l'equip a l'esquena i els seus xuts de pala van trencar la intensitat del duel. Quatre gols per a Mitjans, que ja en suma 34, i el Calafell, a punt de certificar la permanència!

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut