Ter Stegen durant un escalfament d'aquesta temporada
Ter Stegen durant un escalfament d'aquesta temporada (Reuters)
Barça

La intrahistòria del canvi de Ter Stegen amb el Zamora a l'horitzó

Xavi Hernández ha explicat tots els detalls de la substitució al descans del porter blaugrana, que ha provocat el debut d'Iñaki Peña a la Lliga

Redacció Esport3Actualitzat

La Lliga aconseguida pel Barça aquesta temporada serà recordada, entre altres coses, pels pocs gols rebuts en contra. Un cop aconseguit el títol, però, els blaugranes s'han relaxat en defensa i en sis jornades han rebut nou gols, els mateixos que en les primeres 30 jornades de la Lliga.

Contra el Valladolid, Marc-André ter Stegen ha estat novament titular. El porter blaugrana ha rebut dos gols en només vint minuts i, per tant, l'intent d'aconseguir una nova porteria en blanc no era possible. Coneixedor de la situació, Xavi Hernández ha decidit substituir l'alemany al descans.

El canvi permet que els gols contra el Valladolid no computin en la lluita pel trofeu Zamora. Les bases del guardó fan que els gols rebuts només comptin si es disputen 60 minuts, com a mínim. El mateix Xavi ha estat clar a la roda de premsa.

 

Debut de Peña a la Lliga

La decisió de Xavi ha permès que Iñaki Peña hagi disputat el seu primer partit a la Lliga. El jove blaugrana també ha patit la mala actuació en defensa al José Zorrilla i ha encaixat el tercer gol del Valladolid.

Anar al contingut