Míchel ha aconseguit set ascensos en la seva carrera com a tècnic (EFE)
Míchel ha aconseguit set ascensos en la seva carrera com a tècnic (EFE)
Girona

La intel·ligència artificial va avalar la continuïtat de Míchel al capdavant del Girona

Tot i passar per moments d'incertesa a l'inici de temporada, el club va decidir redoblar l'aposta pel tècnic madrileny, que ha acabat portant l'equip a Primera

Redacció Esport3Actualitzat

Se sol dir que l'èxit té molts pares, i en el cas del Girona, flamant equip de Primera, apareixen diverses figures cabdals en aquesta nova fita. En surt molt reforçada la figura de Míchel Sánchez, que va arribar a l'estiu per ocupar la banqueta avalat pels ascensos que ja havia obtingut amb el Rayo Vallecano i l'Osca. El tècnic madrileny ha complert amb l'objectiu, tot i que no van ser fàcils ni la seva arribada ni --en moments d'incertesa-- la seva continuïtat. 

Pere Guardiola, president del consell d'administració del club, ha dit en una entrevista a Rac1 que el nom de Míchel el va apuntar el director esportiu, Quique Cárcel, però que inicialment no entrava en el pressupost del club. 

"En Míchel vam trobar una persona que feia molts anys que buscàvem, però econòmicament no ens entrava. I al final, ell va fer un esforç. Va venir perdent diners. Des del primer dia va voler apostar pel Girona". 

El Girona és propietat del City Group i Ferran Soriano, CEO del Manchester City, ha explicat la situació que es va viure quan els resultats no acabaven d'arribar amb Míchel a la banqueta després de les primeres jornades. 

"A l'octubre la intel·ligència artificial ens va recomanar no tocar res al Girona perquè la temporada acabaria anant bé".  

L'equip gironí va arribar a ocupar llocs de descens al setembre, després de la cinquena jornada, però, tal com van predir els algoritmes, els seus resultats i la seva situació en la classificació van anar millorant fins a acabar sisè i guanyar-se el dret a jugar el play-off.  

 

Anar al contingut