No és la primera vegada que Norbert Cebrián està envoltat per la polèmica
No és la primera vegada que Norbert Cebrián està envoltat per la polèmica
FUTBOL

La insòlita acció de l'assistent de Soto Grado que crispa el Madrid

Cebrián Devis ha encès les xarxes socials amb la seva acció en el Reial Madrid-Reial Societat

Actualitzat

El partit entre el Reial Madrid i la Reial Societat (2-1) ens ha deixat una acció de la qual segur que es parlarà en els pròxims dies. Al minut 83, amb 2-1 a favor del Reial Madrid, l'assistent de Soto Grado, el valencià Pau Cebrián Devis, ha entrat al terreny de joc per acostar una pilota a Kepa i, evitar que el porter del Madrid perdés temps en una fase del partit en què els donostiarres buscaven l'empat.

La situació és insòlita perquè, des de fa molts anys, els àrbitres no toquen la pilota durant els partits. Anys enrere era habitual, però des de fa temps els àrbitres ho eviten i encara més en el cas d'un àrbitre assistent.

 

 

Tot i que la reglamentació no especifica que els assistents, abans coneguts com a línies o jutges de línia, no puguin accedir als terrenys de joc, la veritat és que l'acció vista al Bernabéu ha cridat l'atenció pel fet inhabitual. Per això mateix, les xarxes socials s'han inflat de crítiques dels aficionats del Madrid.

 

 

A la "nevera" per ser col·lega amb els jugadors del Barça en un clàssic


No és la primera vegada que Norbert Cebrián està envoltat per la polèmica. L'assistent, segons la informació que va publicar el 2016 la Cadena SER, va ser sancionat dues setmanes després d'un clàssic. El motiu d'aquella sanció va ser la seva actitud excessivament propera amb els futbolistes del Barcelona.

Tal com va explicar la Cadena SER, el Comitè Tècnic d'Àrbitres va reflectir al seu informe el "col·legueig" de l'assistent amb diversos jugadors del Barça al túnel de vestidors del Camp Nou el dia del clàssic.

Cal recordar que l'àrbitre principal en aquell partit entre el FC Barcelona i el Reial Madrid era Clos Gómez, responsable actual del VAR i un dels col·legiats més criticats pel madridisme i que des de dins del club blanc es considera que més els ha perjudicat.

Anar al contingut