futbol

La inesperada trobada entre Xavi i Lewandowski

Enmig del bullici pel possible fitxatge del polonès pel Barça, jugador i entrenador han coincidit en un restaurant d'Eivissa

Redacció Esport3Actualitzat

Enmig del bullici pel possible fitxatge de Lewandowski pel Barça, el jugador polonès i Xavi Hernàndez han coincidit en un restaurant molt freqüentat per futbolistes a Eivissa. Les càmeres del canal de Twitch Jijantes han caçat els dos protaginistes mentre entraven per sopar en aquest restaurant.

Tot indica que no sembla una reunió premeditada entre els dos, però de ben segur que jugador del Bayern i entrenador del Barça poden saludar-se i intercanviar el seu parer sobre la situació.

Aquest dimecres ha estat un dels dies amb més informacions sobre el possible fitxatge del jugador de 34 anys. El Barça ha fet una segona oferta a un Bayern de Munic que ha decidit retirar el seu jugador estrella de la promoció d'un nou videojoc. També ha tornat a dir-hi la seva el controvertit Uli Hoeness, president honorífic del club, que ha recomanat al Barça "guardar-se noves ofertes".

ARXIVAT A:
Xavi Hernández
Anar al contingut