Esquí de Muntanya

La Individual de Boí-Taüll, en directe: un dels majors reptes de la història de TV3

L'emissió de la cursa individual dels Campionats del Món d'esquí de muntanya que tenen lloc a Boí Taüll començarà a les 9 del matí d'aquest dissabte 4 de març per TV3

Ruth Gumbau VelascoActualitzat

La Federació Internacional d'Esquí de Muntanya (ISMF) ultima els preparatius de la Individual d'aquest dissabte.

Que tot estigui llest passa en gran part pels operaris i voluntaris d'aquests Campionats. Tot ha d'estar perfecte perquè demà ho pugui veure tot el món a través del senyal de TV3. Així ho ha admès la presidenta de la ISMF, Regula Meier:

"El fet que TV3 faci la retransmissió en directe ens ajuda molt perquè tot el món pugui veure i entendre el nostre esport."

L'equip de realització, a dins la unitat mòbil, fent proves de càmera
L'equip de realització, a dins la unitat mòbil, fent proves de càmera

I perquè tot això sigui possible i el senyal arribi a tot el món, una trentena de professionals treballen per oferir-los la retransmissió de dissabte. Al capdavant del projecte hi ha el realitzador de Televisió de Catalunya Xavier Casillanis:

"És un repte més per TV3. Ja tenim experiència en curses de muntanya però ara fem un pas més enllà amb la dificultat afegida de la neu i les condicions meteorològiques."

El realitzador Xavier Casillanis

Sis càmeres estan situades estratègicament per no perdre's cap detall de la competició. Un helicòpter els mostrarà en directe imatges aèries de tota l'estació perquè no es perdin res.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut