Thomas Heurtel, indignat amb els àrbitres (Reuters)
Bàsquet

La imatge vergonyosa de l'Eurobàsquet: el mal perdre de Thomas Heurtel

El base francès, després de la derrota en la final contra Espanya, s'ha indignat amb els àrbitres

Redacció Esport3Actualitzat

Tan bo és saber guanyar com saber perdre, i avui Thomas Heurtel ha demostrat que li costa molt fer una de les dues coses. En la final de l'Eurobasket, en què Espanya s'ha proclamat campiona després de superar França, el base s'ha enfadat amb els àrbitres, que han pagat la decepció del francès al final del partit.

En una reacció que s'ha fet viral a les xarxes, Heurtel, molt frustrat, ha aplaudit a la cara d'un dels àrbitres i, després, li ha donat un copet al cul.

 

 

L'acció del partit que ha tret de polleguera el jugador francès ha estat amb Lorenzo Brown. López-Arostegui ha enviat una passada al base espanyol que, al rebre la pilota, ha relliscat.

Els àrbitres, per error, han considerat que Heurtel havia comès falta personal i l'han assenyalat, i l'ex del Barça i del Reial Madrid no s'ho podia creure.

 

 

El base, un dels jugadors clau de França aquest Eurobasket, ha tornat a brillar amb 16 punts i 7 assistències en una final en què la selecció francesa s'ha vist dominada en tot moment pels de Sergio Scariolo.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut