Piqué i Busquets, cridats a ajustar-se el cinturó
Piqué i Busquets, cridats a ajustar-se el cinturó
barça

La història es repeteix: Piqué, clau de volta per poder inscriure els fitxatges i portar Marcos Alonso

Els números actuals no convencen LaLiga, i el Barça es pot veure obligat a activar la quarta palanca i a recórrer, un cop més, a l'esforç dels capitans

Redacció Esport3Actualitzat

Un any després que Gerard Piqué es rebaixés "significativament" el sou i amb aquest gest permetés la inscripció de Memphis i Eric Garcia, el central de la Bonanova torna a la tenir la clau de volta perquè puguin jugar els cinc fitxatges d'aquest estiu, més els renovats Dembélé i Sergi Roberto. Enguany, però, la situació de Piqué és compartida pel primer capità de la plantilla, Sergio Busquets.

Els números actuals encara no convencen LaLiga, i el Barça es pot veure obligat a activar la quarta palanca --la junta ja té preparada la venda d'un altre 25% de Barça Studios per si calgués fer-la efectiva-- i a recórrer, un cop més, a l'esforç de dos dels pesos pesants de la plantilla.

El Barça comença a tenir coll avall que fins que això no passi, no es podrà inscriure ningú. I fins que no estiguin tots inscrits no es tancaran nous fitxatges, com seria el cas de Marcos Alonso. Per tant, l'arribada del madrileny no serà possible sense que abans no se segelli la rebaixa salarial del de Badia del Vallès i s'anul·li el contracte que Piqué va signar el 2020 amb Bartomeu, un dels contractes en els quals al club hi veuen indicis de criminalitat econòmica. Acceptarà un nou contracte a la baixa que, això sí, mantindrà la durada fins el 2024.

Per fi s'ha desvelat el contingut del sopar que el defensa va tenir amb la cúpula culer el passat dimecres. Piqué, amb un nou rol menys principal a la plantilla, torna a ser la primera peça que ha de caure per desencadenar l'efecte dominó que desitja l'entitat.

Anar al contingut