La història del petit Lassana, de signar amb el Barça a la tràgica mort del seu pare
Futbol

La història del petit Lassana, de firmar amb el Barça a la tràgica mort del seu pare

Actualitzat

En Lassana tenia 9 anys quan el Barça es va fixar en ell. Va ser una de les millors notícies que podia rebre ell i la seva família que vivien com podien en un petit pis de Parets del Vallès. El seu pare, l'Ousmane, no el va poder felicitar en persona perquè feia uns mesos que havia anat a viure a Birmingham per treballar, cansat de no trobar una feina estable a Catalunya.

Les alegries pel futur que se li obria al petit Lassana, però, no van durar gaire i és que uns dies després van rebre la notícia que l'Ousmane havia mort en un accident a la planta de reciclatge on treballava juntament amb quatre operaris més després que s'ensorrés un mur. Era el mes de juliol del 2016 i, al cap d'una setmana de la tragèdia, el Lassana va signar el contracte que el vinculava amb el Barça.

En un article que publica la BBC, tres anys i mig després la família encara no ha rebut cap compensació per l'accident de l'Ousmane perquè la investigació policial encara està oberta. Tampoc no han rebut cap notícia de l'empresa que gestiona la planta de reciclatge, Shredmet, mentre el Lassana, els seus quatre germans i la seva mare sobreviuen amb 1.000 euros al mes.

L'estiu del 2019, a més, el Barça va decidir prescindir del Lassana perquè el seu rendiment futbolístic no era l'esperat. Malgrat tot, el club blaugrana li va deixar la porta oberta a un possible retorn si s'esforçava al màxim per millorar les seves capacitats.

 

Anar al contingut