La final de la Champions es disputarà el 28 de maig a Sant Petersburg
Lliga de Campions

La guia de la Champions 2021-2022

32 equips lluitaran per aixecar l'orelluda en la final que es disputarà al Gazprom Arena de Sant Petersburg el pròxim 28 de maig

Sebas GuimActualitzat

A partir d'aquest dimarts, 32 equips lluitaran per aixecar l'orelluda a finals de maig. El camí cap a Sant Petersburg no serà igual per a tots. Uns ja surten d'entrada amb l'etiqueta de favorits, amb grans noms que només de sentir-los ja fan por. D'altres hi aterren amb la il·lusió dels nouvinguts. Aquesta és una radiografia de la Champions d'enguany.

El Gazprom Arena de Sant Petersburg acollirà el pròxim 28 de maig la final de la Lliga de Campions, que arrenca aquest 14 de setembre.

Estrelles: Messi, Cristiano, Lukaku, Benzema

L'últim mercat de fitxatges ha tingut un ball important d'equips per als principals actors. Messi viurà des de París la seva primera Champions lluny del Camp Nou.

Cristiano va deixar la Juve per tornar a fer gols per al United. Als 36 anys continua fent anar de corcoll les defenses.

Lukaku és el gran atractiu del Chelsea. Fitxat per 115 milions d'euros, a Stamford Bridge ja celebren els seus gols.

El quart elegit és Benzema. Amb 5 gols i 4 assistències aquesta temporada, és el far del Madrid.

Favorits: PSG, Manchester City, Chelsea

Tenir una davantera amb Messi, Neymar i Mbappé convertiria qualsevol equip en el màxim favorit. Si, a més, s'ha reforçat amb Donnarumma, Wijnaldum, Achraf i Ramos, l'etiqueta per al PSG és obligada.

Tot i les estrelles parisenques, el valor de mercat de la plantilla del City de Guardiola, reforçat amb Jack Grealish, és una mica més elevat.

El Chelsea és el vigent campió, però ara haurà de defensar el títol, amb una etiqueta que històricament pesa molt.

Pintorescos: Sheriff, Young Boys

Poc més de 20 anys d'història han conduït el Sheriff de Tiraspol a la Champions. Un club que és propietat del conjunt d'empreses més influent de Transnístria, un estat independent que no reconeix cap país de la comunitat internacional.

L'altre toc pintoresc el protagonitzarà el Young Boys. Un clàssic de la Superlliga suïssa que juga els seus partits en un camp de gespa artificial que disposa de la planta d'energia solar més gran del món.

Anar al contingut