Espanyol

La Grama denunciarà l'Espanyol per un deute de 37.000 euros

La Gramenet ha anunciat que demandarà l'Espanyol perquè no ha pagat els 37.000 euros que pertoquen a l'equip de Santa Coloma pel traspàs de Javi Márquez. El club de Santa Coloma necessita aquests diners perquè deu tres mensualitats a jugadors i tècnics i perquè ha reconegut un deute superior als 800.000 euros, que atribueixen en gran part a l'anterior directiva. L'Espanyol ha rebut la notícia mentre el primer equip tornava als entrenaments. Fonts del club han descartat fer cap declaració fins que la denúncia sigui efectiva. En l'aspecte esportiu, la sessió, tot i les baixes, ha estat marcada pel bon gust de boca que va deixar la victòria de diumenge.

Actualitzat
Dia i mig de festa, sessió de vídeo i tornada a l'activitat; això sí, amb noves perspectives després de la victòria convincent contra el Dépor, basada en els gols de José Callejón i Joan Verdú. Els dos golejadors se'ls s'ha vist especialment junts, segurament comentant la jugada de diumenge i traçant ja les bases del que ha de ser una nova victòria. Ara vénen dos desplaçaments consecutius, al camp del Màlaga i del Xerez, i toca capgirar la ratxa nefasta que es viu a domicili.

Absència de Kameni

Sessió marcada pel bon ambient, però també per l'absència de Carlos Kameni, amb problemes al turmell, les de Baena i Víctor Ruiz, convocats amb la sub-21 i la de Ferran Corominas, que finalment es perdrà dos partits més per culpa de la lesió muscular a la cama dreta.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut