Espanyol

La gespa del nou estadi de l'Espanyol es començarà a canviar aquest dimarts mateix

L'arrencada de la Lliga no ha estat gens positiva per a l'Espanyol. Dos partits, dues derrotes i són cuers de la classificació. A més, Iván de la Peña es va ressentir dissabte d'un dolor a la cuixa dreta i s'ha confirmat que té una estrebada muscular que el fa ser dubte per al Dépor-Espanyol de la pròxima jornada. De la Peña se'n va ressentir per culpa del mal estat de la gespa. La comissió executiva ha decidit que la gespa es comenci a renovar dimarts mateix. Caldrà escollir entre tres empreses per fer el canvi, que s'ha de fet contra rellotge perquè d'aquí a 8 dies l'Espanyol rep el Màlaga. L'Espanyol entén que el canvi de gespa no li ha de costar ni un cèntim.

Actualitzat
Era evident que calia actuar i aquest dimarts mateix es començarà a aixecar la gespa del nou estadi de l'Espanyol. El canvi serà integral i contra rellotge, en vuit dies, per tal d'arribar amb plenes garanties al partit de la jornada intersetmenal contra el Màlaga.

El consorci constructor de l'estadi, UTE, triarà entre tres empreses, dues de catalanes, per col·locar i mantenir els nous pans de gespa. Segons l'Espanyol, és evident que en cap cas serà el club qui es farà càrrec de la despesa de tot aquest procés.

L'Espanyol està convençut que l'empresa elegida tindrà solucions per als problemes de ventilació de l'estadi, un dels factors de la situació actual i que va provocar que De la Peña acabés lesionat al partit contra el Reial Madrid. Per fortuna per a Pochettino, però, la lesió de Lo Pelat no passa d'una estrebada al quàdriceps de la cama dreta i té opcions de jugar contra el Deportivo a Riazor.

Anar al contingut