BARÇA

La junta directiva del Barça es reuneix aquesta tarda per decidir què fer amb el vot de censura

Josep Maria Bartomeu i el seu equip han rebut resposta de la Generalitat: no hi ha impediment legal ni sanitari per fer el referèndum, que s'ha de celebrar en diverses seus. La junta podria dimitir abans d'organitzar la votació.

Redacció Esport3Actualitzat

La junta directiva del Barça es reunirà aquesta tarda, a partir de les 7, per avaluar el seu pròxim moviment un cop ha rebut resposta de la Generalitat al voltant del vot de censura: el govern català no es mou d'allà on era. El Procicat continua sense veure cap impediment legal ni sanitari per fer el referèndum i quan es faci de manera descentralitzada i no en una seu única que seria el Camp Nou.

 

 

Ara, la pilota torna a ser a la teulada de Bartomeu, que dilluns va reiterar que el club necessitava quinze dies per organitzar la votació amb aquests requisits tècnis i apostava pels dies 15 i 16 de novembre. 

 

Josep Maria Bartomeu no va voler parlar de la possibilitat de dimitir, però sembla que, amb el govern català mantenint-se ferm en la seva postura, la junta valorarà la renúncia en bloc. Ahir tres dels directius -Jordi Cardoner, Javier Bordas i Xavi Vilajoana- ja apostaven per la dimissió de tota la directiva però finalment Josep Maria Bartomeu els va convèncer per continuar. De moment.

Aquest mateix dimecres el portaveu de la plataforma Més que una Moció,  Marc Duch, ha enviat una carta al club alertant-los que si no convoquen avui el referèndum per als dies 1 i 2 (el termini acaba a les 23.59) duran el cas al Tribunal Català de l'Esport. Jordi Farré, promotor de la moció, també té previst presentar una denúncia civil per incompliment dels estatuts i vulneració dels drets del soci.

 

 

 

ARXIVAT A:
Josep Maria Bartomeu
Anar al contingut