Esports

La Generalitat prova de salvar el teixit esportiu català

El president Quim Torra s'ha reunit amb diferents agents de l'esport català per emprendre mesures posant el focus en l'esport formatiu

RedaccióActualitzat

La crisi sanitària també deixarà molt tocat l'esport català. Tots els actors i la Generalitat han començat a treballar en un pla de rescat. Preocupa sobretot l'esport de formació i popular, i aquelles entitats mes vulnerables, quan hi ha una caiguda d'ingressos com la que es preveu arran de la paralització de l'activitat que ha provocat la pandèmia.

Coincidint amb el Dia Mundial de l'Activitat Física, el president de la Generalitat, Quim Torra, s'ha reunit a través de videoconferència amb els actors de l'esport per començar a posar mesures que evitin al màxim la destrucció del teixit esportiu del país. Han fet la reunió telemàtica diverses Federacions, la UFEC, representants del Circuit de Catalunya -que es queda possiblement sense les grans curses del Mundial-, o de la Volta, entre moltes altres entitats. L'acord és mirar de salvar tot el que es pugui amb especial atenció a l'esport de formació.

A la dotació de 10 milions d'euros s'hi afegiran mesures per mirar de garantir la supervivència d'entitats i clubs i mantenir les subvencions a l'esport de formació.

ARXIVAT A:
Coronavirus
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut