La Generalitat multiplicarà per quatre els ajuts a l'esport femení
Foto de família a la Generalitat (Jordi Bedmar)
Esports

La Generalitat multiplicarà per quatre els ajuts a l'esport femení

El Govern incrementarà el suport econòmic per ajudar els clubs catalans fins a arribar als 3 milions d'euros i diversificarà les ajudes per beneficiar més entitats esportives

Redacció esport3Actualitzat

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha anunciat que s'"incrementaran substancialment els ajuts a l'esport femení, multiplicant per quatre la dotació pressupostària de fa dos anys", durant la presentació de les noves línies de suport a l'esport femení i les ajudes als clubs que participen en competicions internacionals.

La secretària general de l'Esport, Anna Caula, ha exposat les noves línies de suport a l'esport femení. El Govern, a través de la secretaria general de l'Esport, destinarà per a tot aquest programa d'ajudes un global de 3 milions d'euros. El pressupost per a aquesta partida el 2021 era de 750.000 euros.

Aquests ajuts arribaran no només als clubs que participen en les màximes categories estatals, sinó també als que ho fan en les segones màximes categories, la qual cosa permetrà donar suport a més equips. A banda, també es vol acompanyar i reconèixer l'esforç i els èxits dels equips masculins i femenins de primer nivell, a través de dues noves línies d'ajuts: la primera, per donar suport als equips que han ascendit a categories estatals, i la segona, per als equips que han obtingut resultats rellevants en les màximes categories estatals.

L'acte, que s'ha dut a terme al Palau de la Generalitat, ha comptat amb la presència d'esportistes i representants de clubs catalans, juntament amb la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, i la secretària general de l'Esport i de l'Activitat Física, Anna Caula. A banda, també han fet parlaments la jugadora del Barça CBS Ainhoa López i la presidenta del Club Voleibol Sant Cugat, Mari Carmen Manen.

Anar al contingut