Jordi Cardoner durant la presentació (@FundacioFCB)
Barça

La Fundació del Barça presenta el programa contra el bullying "Cap nen i nena fora de joc"

Aquesta nova metodologia pretén utilitzar l'esport com a eina de prevenció de l'assetjament escolar i evitar que més de 60.000 nens i nenes de Catalunya en pateixin durant aquest curs acadèmic

Actualitzat

La Fundació Barça ha presentat aquest dijous el programa contra el bullying "Cap nen i nena fora de joc" amb el qual pretén utilitzar l'esport com a eina de prevenció de l'assetjament escolar i evitar que més de 60.000 nens i nenes de Catalunya ho pateixin durant aquest curs acadèmic.

Es tracta d'un programa focalitzat en la prevenció del bullying en l'educació primària de Catalunya, amb l'esport com a eix vertebrador. El seu objectiu és oferir formació i assessorament als professors dels diferents centres. Com es farà? Doncs a través d'una plataforma virtual gratuïta per a les escoles que ho sol·licitin.

En l'acte de presentació, el vicepresident del Barça Jordi Cardoner ha assegurat que el club té una responsabilitat que va més enllà dels èxits esportius.  

"Les nostres responsabilitats van més enllà de la tecnificació de l'esport i de les victòries que evidentment perseguim, la nostra responsabilitat social va més enllà de la mà de la nostra Fundació i el d'avui n'és un exemple". 

Aquesta plataforma es posarà en marxa en el mes de gener. I es tracta d'un campus virtual en el qual els professors trobaran el material de formació per impartir en 7 sessions al llarg del curs.

Anar al contingut