Bartomeu i Cruyff assistiran a la firma del conveni de col·laboració entre les dues fundacions
Barça

La Fundació del Barça i la Fundació Cruyff reprenen relacions amb la signatura del conveni Pati 14

Les dues fundacions signaran un conveni de col·laboració dilluns que ve, en un acte que comptarà amb la presència de Josep Maria Bartomeu i Johan Cruyff

Actualitzat

La Fundació del F. C. Barcelona i la Fundació Johan Cruyff signaran dilluns que ve un conveni de col·laboració que suposarà un nou acord entre les dues parts després que l'holandès trenqués les relacions amb la directiva de Sandro Rosell el 2010.

Després que la Fundació del Barça canviés de política en matèria de relacions amb altres fundacions, Cruyff va decidir tornar la insígnia de president d'honor de l'entitat blaugrana, que li havia atorgat l'anterior president, Joan Laporta. Des d'aleshores, a Johan Cruyff amb prou feines se l'ha vist a l'estadi barcelonista, encara que a finals d'any va assistir a un entrenament a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

El nou projecte, en què, a més de les dues fundacions citades, també està integrada l'Obra Social de La Caixa, es diu Pati 14, i serà presentat a l'escola CEIP Seat de la Zona Franca de Barcelona.

Segons ha informat el club blaugrana, Pati 14 es basa inicialment en la rehabilitació de deu patis de diferents escoles de Catalunya mitjançant la millora de les instal·lacions amb pintures i la donació d'un paquet esportiu. El primer pati rehabilitat serà el de l'escola citada, que és on s'escenificarà el nou acord gestat entre les tres parts.

L'acte comptarà amb l'assistència del president del Barça, Josep Maria Bartomeu; Johan Cruyff, fundador de la Fundació Cruyff; Jaume Giró, director general de la Fundació La Caixa; i Antoni Arasanz, del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Anar al contingut