EFE / Quique Garcia
Barça

La Fundació del Barça, esquitxada en la trama del Barçagate

Segons ha avançat RAC1, en les operacions amb I3 Ventures també s'hauria firmat un contracte a nom de la Fundació del Barça per un valor de 176.400 euros

Redacció Esport3Actualitzat

Amb l'obertura del secret de sumari, cada dia es van fent públics nous detalls de l'escàndol del Barçagate, una trama en la qual l'expresident Josep Maria Bartomeu i alguns directius del club haurien contractat diverses empreses per millorar la seva reputació a les xarxes socials i deteriorar la d'alguns crítics de l'entorn blaugrana contraris a la gestió de l'anterior junta.

Segons ha avançat aquest dijous RAC1, en una de les operacions amb I3 Ventures s'hauria firmat un contracte a nom de la Fundació del Barça per un import de 176.400 euros per uns treballs que no es van arribar a fer mai.

A través d'aquest contracte, s'haurien fet una sèrie de treballs suposadament per a la fundació del club blaugrana que van resultar ser inexistents. Els responsables no els van veure reflectits en cap àrea concreta d'acció, i no van tenir cap repercussió ni benefici per a l'entitat.

Segons aquesta mateixa informació, les empreses fictícies creades en la trama d'I3 Ventures per poder fragmentar les factures no són sis, com s'ha dit fins ara, sinó vuit, i s'haurien creat de manera fantasma per poder dividir els pagaments amb l'objectiu de trossejar factures i d'aquesta manera evitar els controls interns del club.

ARXIVAT A:
Josep Maria BartomeuBarçagate
Anar al contingut