EFE / Quique Garcia
Barça

La Fundació del Barça, esquitxada en la trama del Barçagate

Segons ha avançat RAC1, en les operacions amb I3 Ventures també s'hauria firmat un contracte a nom de la Fundació del Barça per un valor de 176.400 euros

Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Josep Maria Bartomeu

Amb l'obertura del secret de sumari, cada dia es van fent públics nous detalls de l'escàndol del Barçagate, una trama en la qual l'expresident Josep Maria Bartomeu i alguns directius del club haurien contractat diverses empreses per millorar la seva reputació a les xarxes socials i deteriorar la d'alguns crítics de l'entorn blaugrana contraris a la gestió de l'anterior junta.

Segons ha avançat aquest dijous RAC1, en una de les operacions amb I3 Ventures s'hauria firmat un contracte a nom de la Fundació del Barça per un import de 176.400 euros per uns treballs que no es van arribar a fer mai.

A través d'aquest contracte, s'haurien fet una sèrie de treballs suposadament per a la fundació del club blaugrana que van resultar ser inexistents. Els responsables no els van veure reflectits en cap àrea concreta d'acció, i no van tenir cap repercussió ni benefici per a l'entitat.

Segons aquesta mateixa informació, les empreses fictícies creades en la trama d'I3 Ventures per poder fragmentar les factures no són sis, com s'ha dit fins ara, sinó vuit, i s'haurien creat de manera fantasma per poder dividir els pagaments amb l'objectiu de trossejar factures i d'aquesta manera evitar els controls interns del club.

ARXIVAT A:
Josep Maria Bartomeu Barçagate
Anar al contingut